Silma

Silma Italiensk Haglgevær
SILMA – haglgeværer fra Italien. Ja vi skulle bare lidt længere sydpå end Østrig for at TopJagt kunne præsentere gruppens helt eget jagtgevær.
SILMA Fucile Sportive S.R.L. som det lille familie-ejede firma hedder ligger i Gardone dalen i og omkring byen Brescia. Gardone dalen er kendt for sine mange våben-producenter, den største er Beretta som alle vist kender, men der er rigtigt mange mindre fabrikker.
SILMA har i næsten 50 år produceret en lang række af forskellige haglvåben, lige fra ganske få tusinde kroner og op til luxuriøse våben til mange tusinde kroner.
Firmaet er opdelt i 2 divisioner. Den mekaniske del hvor høj-teknologiske CNC maskiner fremstiller de mest vitale våben-dele, og den mere håndværksmæssige, hvor traditionelt bøssemager-håndværk afløser maskineriet og tilvirker og tilpasser de enkelte dele i hvert enkelt våben for at opnå mindst muligt slitage og mest mulig skydeglæde.
Alle Silma våben er testet på den nationale test bane i Gardone for at overholde nationale krav, ligeledes er alle våben testet på fabrikkens egen testbane.
Du kan se de forskellige modeller på hjemmesiden nedenfor eller hos din TopJagt butik.
Her ser du Silma´s udvalg af Haglgevære. http://silma.net/#Prodotti

Se også: Silma' hjemmeside. http://silma.net/#ChiSiamo

                                                         

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere